Om oss

Vi startade vår verksamhet året 2009 och vi jobbar med tillbyggnader, nybyggnationer renovering och ombyggnader både till företag, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är ett framstående byggföretag som ombesörjer hela entreprenaden. Från offert till ett färdigbyggd hus.

Idag har vi heltidsanställda men kan vid behov och större projekt anlita underentreprenörer och lokala hantverkare. Våra erfarenheter och kunnande i branschen har gett oss möjligheten att hitta lösningar som tillgodoser kundens önskemål och behov på bästa möjliga sätt.

Låt oss hjälpa dig

Renovering, ombyggnad, nybyggnad, snickerier och renoveringar och total entrepenad.

Intima samarbeten med olika partners som t.ex. elektriker, rörläggare, målare och lokala hantverkare gör oss flexibla för alla typer av byggarbeten.

 

Glöm inte att utnyttja ROT-avdraget

Du vet väl att du kan spara pengar på ROT-avdraget? ROT-avdraget ger dig som privatperson rätt till en skattereduktion
med 50 procent av arbetskostnaden för reparationer, om- eller tillbyggnader och/eller underhåll av ditt småhus eller din bostadsrätt. Med ROT-avdraget kan du spara upp till 50 000 kronor per år och individ.

 

Går du i renoverings tankar?

Vill du förändra och förbättra utseendet på ditt hem? Kanske byta  fönster eller sätta in nytt kök? Vi utför allt från golvläggning och tapetsering till hela köks- och badrumsrenoveringar. Badrumsrenovering, målning, golvläggning eller köksrenovering? Inga arbeten är för små eller för stora.

Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer!

PC Husbyggen AB

Industrivägen 25

433 61, Sävedalen

Besökadress

Kontakta Oss

Olof: 0 763 100 789

Pawel: 0 760 149 220

info@pchusbyggen.se

Renovera

Bygga

Referenser

Om oss

Klicka på bilden för information