Renovering – från koja till slott

Oavsett om det handlar om ett badrum, en hall, ett kök eller egentligen vad som helst så kan PC Husbyggen hjälpa till med renoveringen

För visst är det något speciellt med nyrenoverat, det ger en känsla av nytt och fräscht, samtidigt som värdet på bostaden ökar drastiskt. Att renovera är emellertid någonting som kräver rätt sorts kompetens, erfarenhet, verktyg och framförallt rätt arbetsmetoder.

Det ställer i många krav fall på behörighet, och det är inte ovanligt att flertalet parter är inblandande. Från elektrikern som drar den nya elen till projektledaren som ser till att tidsplanen hålls, och om något oförutsett dyker upp på vägen så ska hela arbetsteamet snabbt kunna anpassa sig.

Om du likt många andra går i tankarna kring just renovering så har du hittat helt rätt. Vi kan helt enkelt det här med renovering, och vi vågar påstå att det är få aktörer som kan mäta sig med oss. Med ROT-avdraget blir det dessutom mycket billigare. Med små medel kan du göra stor skillnad, och vi ser till att din renovering blir till en investering istället för en kostnad.

Här är litet urval som vi jobbar med...

Plåtslageri

Snikerier

Kakel och klinker

Projektering

Hör av dig till PC Husbyggen redan idag och berätta om ditt projekt!

PC Husbyggen AB

Industrivägen 25

433 61, Sävedalen

Besökadress

Kontakta Oss

Olof: 0 763 100 789

Pawel: 0 760 149 220

info@pchusbyggen.se

Renovera

Bygga

Referenser

Om oss

Klicka på bilden för information