ATT BYGGA

BYGGA
Byggnationer – se drömmar förverkligas

Att bygga någonting nytt är en fascinerande, nervpirrande och otroligt spännande process. Att få se dina tankar och visioner som du en gång hade föreställt dig bli förverkligade är någonting oslagbart. Men att bygga någonting nytt ställer också stora krav på genomförandet, där allting måste vara rätt, från första till sista spiken. Det spelar ingen roll om det gäller en altan, veranda eller garage.

Vid nybyggnationer måste allting konstrueras i enlighet med rådande branschråd och rekommendationer, annars finns det risk för skador eller otrevliga överraskningar.

 

allt inom nybyggnationer

PC Husbyggen kan hjälpa dig med allt inom nybyggnationer

Från val av material till budgetering och själva byggnationsfasen. Du som kund ska inte behöva engagera dig i detaljfrågor eller banaliteter, utan vi finns här för att hjälpa dig med allt detta, plus mycket mer. Våra skickliga hantverkare har en bred kompetens och en enorm erfarenhet när det kommer till nybyggen.

 

Tillsammans bygger vi framtiden!

Tillsammans med dig kan vi arbeta fram en strategi, en plan och till sist ett genomförande. Att prata med andra om ditt byggprojekt är bara nyttigt, och det är inte omöjligt att både en eller två nya idéer föds. Så oavsett vad du planerar eller vad du har i tankarna, slå oss en pling först – det blir enklast så!

PC Husbyggen

PROJEKT

ett stort utbud av tjänster

Tillsammans med kunden har vi kommit fram till praktiska och snygga lösningar. Från att renovera hela lägenheter till tillbyggnader, bänkar och golv…Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster inom renovering, plattsättning, plåtslagerisnickeri  och mycket mer. …